Call at +355 68 688 8888

Stylish Yellow Suit

225 

Këmishë organz me aplika dhe pantallona krep.

Clear
SKU: AT-02 Category: Tags: , , , , ,

Description

Attention.

Nje vemendje fine, qe nuk te imponohet, qe vjen krejt natyrshem. Nje vemendje qe e pershkruan vajzen ne te gjithe karakteret e saj. Nje vemendje qe ka te qendisur ne te te gjithe punen e duarve te palodhura dhe mendjes plot ngjyra.

Additional information

Sizes

Large, Medium, Small

WhatsApp chat