Call at +355 68 688 8888

Asymmetric Coat

350 

Pallto asimetrike ngjyrë kumbulle.

Description

Të guxosh për tu dukur bukur.
Kjo pallto në ngjyrën e kumbulles do të ju bëjë të dukeni speciale, klasike dhe moderne njëkohësisht. Si të kishit 3 veshje në një. Me detaje të cmontueshme falë zinxhirëve, që ju mundësojnë ta ktheni në xhaketë, pallto asimetrike apo pallto të gjatë.

WhatsApp chat