Call at +355 68 688 8888

Colorful Long Coat

350 

Pallto levander me te verdhë.

SKU: CO-2008 Category: Tags: , , , , ,

Description

Kolesioni Altar Dimer 2020  ka ne fokus gruan e guximshme dhe me stil unik. Personalieti eshte kyrefjala e ketij koleksioni palltosh te krijuara me nje dizajn te vecante dhe punuar me mjeshteri nga Altar. Ne besojme fort se te qenit unike, ne kohera ku veshjet standarte mbizoterojne tregun, eshte thelbesore.

 

Punuar me dore, copa e palltove tona eshte kashmir  misto, i cili perbehet nga perzierja e kashmirit dhe leshit te cilesise premium.

 

Paleta e ngjyrave te perzgjedhura le hapsire qe cdo vajze dhe gruaje te gjej veten ne nje nga palltot e koleksionit dimer 2020.

WhatsApp chat