Call at +355 68 688 8888

Long Brown Coat

350 

Pallto ngjyrë kamel.

Description

Ngjyre kamel per mikeshat e Altar te cilat preferojne te ruajne nje stil klasik. Kjo pallto do t’ju bej te dashuroheni ndaj ne ju sygjerojme te fusni ne planin e javes nje vizite ne ateliene tone!

Kolesioni Altar Dimer 2020  ka ne fokus gruan e guximshme dhe me stil unik. Personalieti eshte kyrefjala e ketij koleksioni palltosh te krijuara me nje dizajn te vecante dhe punuar me mjeshteri nga Altar. Ne besojme fort se te qenit unike, ne kohera ku veshjet standarte mbizoterojne tregun, eshte thelbesore.

Punuar me dore, copa e palltove tona eshte kashmir  misto, i cili perbehet nga perzierja e kashmirit dhe leshit te cilesise premium.

 

Paleta e ngjyrave te perzgjedhura le hapsire qe cdo vajze dhe gruaje te gjej veten ne nje nga palltot e koleksionit dimer 2020.

WhatsApp chat