Call at +355 68 688 8888

Coctail Dress

280 

Fustan i shkurter organz me dantell Dior.

Description

Attention.

Nje vemendje fine, qe nuk te imponohet, qe vjen krejt natyrshem. Nje vemendje qe e pershkruan vajzen ne te gjithe karakteret e saj. Nje vemendje qe ka te qendisur ne te te gjithe punen e duarve te palodhura dhe mendjes plot ngjyra.

WhatsApp chat