Call at +355 68 688 8888

Coctail Yellow Dress

260 

Fustan i shkurtër me detaje Dior dhe mëng organz.

SKU: AT-04 Category: Tags: , , ,

Description

Attention.

Nje vemendje fine, qe nuk te imponohet, qe vjen krejt natyrshem. Nje vemendje qe e pershkruan vajzen ne te gjithe karakteret e saj. Nje vemendje qe ka te qendisur ne te te gjithe punen e duarve te palodhura dhe mendjes plot ngjyra.

Additional information

Sizes

Large, Medium, Small

WhatsApp chat